Medya

Haberler

Ana Sayfa > Medya > Haber Arşivi

Leröy’den Migros’a özel Somon Füme

Migros için Leröy tarafından Norveç’te özel yetiştirilen somon balıklarından hazırlanan somon füme tüm Migros şubelerinde tüketici ile buluşuyor.

‘Migros Somon Füme’ servise hazır şekilde geliştirilen “aç ve tüket” ambalajlarda, lezzetli, pratik ve sağlıklı bir yemek alternatifi oluyor.
Leröy, Migros ile yaptığı işbirliği ile, Norveç’te özel kafeslerde yetiştirdiği somon balıklarını, yine kendi işleme tesislerinde katma değerli ürünlere dönüştürüyor. 100 % doğal ve hiçbir koruyucu katkı maddesi içermeyen bu eşşiz lezzet, Norveç sularından Migros reyonlarında füme olarak yerini alana kadar ki süreçte, tüm üretim aşamalarında izlenebiliyor.
Migros Somon Füme 14,50 TL'lik uygun fiyatı ile de dikkat çekiyor.
Balığın en değerli kısımları olan omurga bölgesindeki etler şerit olarak özenle omurga kemiklerinden ayrılarak, Leröy'e özgü meşe ve kiraz ağaçlarının talaşında geleneksel yöntemlere uygun olarak fümeleniyor, vakumlanarak Migros’a özel sağlıklı ambalajında tüketime hazır hale geliyor.
Damak zevkine düşkün tüketicilerin vazgeçemeyeceği sağlıklı bir alternatif olan Migros Somon Füme, hemen her bütçeye uygun fiyatı ile de dikkat çekerken, pratik yemek hazırlamaktan hoşlanan tüketicilerin sofralarını süsleyecek kalitede bir ürün özelliğini taşıyor. Norveç’ten Migros’a, Migros’tan sofralara taşınan, 100 % doğal ve hiçbir katkı maddesi içermeyen bu eşsiz lezzeti tüm tüketiciler denemeli.

Ürün Kataloğumuz için tıklayın