Medya

Haberler

Ana Sayfa > Medya > Haber Arşivi

Somonlar Şimdi Online

Online alışveriş platformu tazedirekt.com Leröy’ün MAP ambalajlı, taze somon dilim ve filetosunu balık severlere eve teslim kolaylığı ile ulaştırıyor.

Teknolojinin hayatımızın her alanını kolaylaştırdığı şu günlerde, gıda alışverişleri yeni boyut kazandı, Leröy’ün doğal somon lezzetleri de online oldu. Balık severler tazedirekt.com ’dan somon balığını menü ya da ürün olarak seçerek, kapıda teslim servisiyle satın alabiliyor. Doğal lezzetleri eve teslim hizmetiyle internet üzerinden sunan bu alışveriş sitesi, ürünleri ana kaynağından son tüketiciye kadar tazeliğini koruma garantisiyle ulaştırıyor.

Leröy Türkiye’nin hijyenik ortamda, el değmeden işlenen ve paketlenen MAP (Modified Atmosphere Package) ambalajlı somon dilim, fileto ve hazır yemek kategorisinde dökme fileto ürünlerinden geliştirilmiş 275 gramlık Somon Izgara menüsü, bu siteden online olarak sipariş edilebiliyor.

Bu platform özellikle gıda alışverişine fazla zaman ayıramayan ya da doğal ve taze gıda ürünlerine kolayca ulaşamayan ama sağlıklı beslenmekten vazgeçmek istemeyen her yaştan tüketiciye, yorulmadan alışveriş imkanı sağlıyor. Webden alışveriş, besin değeri yüksek, sağlığa faydalı, üstelik hazırlanması oldukça pratik bir alternatif olan somon balığının tüketiciye daha hızlı ulaşması için farklı bir seçenek sunuyor. Böylece sağlıklı beslenmenin temel gıdaları arasında yer alan somon balığı, online alışveriş kolaylığı ile daha geniş kitlelere ulaşıyor. Uygun fiyat imkanı ile her kesimden tüketiciye fırsatlar sunan bu online satış sistemi, yenilikçi ve farklı iş modeli ile ülkemizdeki perakende somon sektöründe de önemli bir alışveriş konforu oluşturuyor.


    


                                                                 

Ürün Kataloğumuz için tıklayın